Yemek Hizmeti

Kurumumuz öğrencilerine her gün öğle yemeği verilmektedir.

Yemeklerimiz uzman aşçılarımız denetiminde kendi mutfağımızda hazırlanmaktadır.

Hijyen en temel unsurumuzdur, yemekte görevli personelimiz yemeğin hazırlanmasından servisine kadar tüm aşamalarda temizlik kurallarına en ince ayrıntısına kadar dikkat etmektedir.

Öğle yemeğimiz her gün;

1. Çorba
2. Kırmızı / Beyaz et yemekleri / Mevsimine uygun sebze yemekleri
3. Tamamlayıcı yemekler (Pilav, tatlı veya makarna)
4. İçecek menüsünden oluşmaktadır.

• Anasınıfı öğrencilerimiz için zorunlu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz için isteğe bağlı sabah ve ikindi KAHVALTI Hizmeti bulunmaktadır.
  • Kahvaltı menümüz tek kullanımlık, özel ambalajlı kahvaltılık ürünlerden, meyve suyu veya süt kombinasyonundan oluşmaktadır
  • Kahvaltılarımızda salam, sosis gibi besleyici değeri az olan ürünler kullanılmamaktadır
  • Anasınıfı öğrencilerimiz öğretmenleriyle beraber kahvaltı yapmakta, ilkokul öğrencilerimiz öğretmenleriyle birlikte öğle yemeklerini yemekte, çocuklarımızın yemek ve temizlik kurallarına uyması, yemeklerini bitirmeden kalkmamaları öğretmenleri tarafından kontrol edilmektedir.