Yabancı Dil Eğitimi

Örnek Resim

BEŞFEN Koleji olarak dünyayı anlamak, dünyayla konuşmak için mutlaka bir yabancı dil öğrenmenin gerekliliğine inanıyor, “Geleceğin Türkiye’sini Yetiştiriyoruz” ilkesiyle hareket ediyoruz.

Ülkemizin dünyayla yarışır hale gelmesinin yolunun öncelikle kendi dilimize sahip çıkmaktan geçtiğini biliyor buna karşın özellikle siyasal, ekonomik ve askeri gücüyle dünyaya yön veren ülkelerin dillerini de öğrenmenin önemini göz ardı etmiyoruz.

Dil eğitimimizi Anasınıfında İngilizce, ilkokul ve ortaokulda İngilizce ve Fransızca olmak üzere iki yabancı dille destekliyoruz.

Amacımız : Beşfen Eğitim Kurumlarında anasınıfından itibaren dil öğrenmeye başlayan her bir öğrencimizi Beşfen Ortaokulundan mezun olduğunda, İngilizceyi iyi derecede konuşacak seviyeye getirirken, İkinci yabancı dilde de kendini ifade edebilecek noktaya ulaştırmaktır.