Zorunlu Proje Sunumları

Türkiye’de uygulanan eğitim modellerinde öğrencilerimiz genellikle öğretenden ziyade öğrenen taraf olmakta, çocuklarımızın aktif bir şekilde öğreten boyutuna katılamaması onları pasifleştirmekte ve öğrenme güçlerini zayıflatmaktadır.

Beşfen okulları olarak bizler farklı düşünüyoruz. Gerektiğinde çocuklarımızın öğretmenlerden çok öğreten taraf olması gerektiğini düşünüyor ve bu amaca ulaşmak üzere zorunlu proje sunumları gerçekleştiriyoruz.

Kurumumuzda kayıtlı her bir öğrencimiz yıl içerisinde gerek pozitif bilimlerde gerekse “Gelecekte ben”,”Beni böyle de tanıyın” gibi projelerimiz çerçevesinde gerekli proje hazırlıklarını yapmakta ve sunumlarını sınıflarında gerçekleştirmektedir. En beğenilen sunumlarımız ise okullarımızda eğitim gören diğer öğrencilerimizle paylaşılmaktadır.