8.Sınıflar

Ülkemiz genelinde 8.sınıflara yönelik uygulanan TEOG sınavları başarılı öğrencilerimizin seçkin Fen ve Anadolu liselerine yerleşmesinde en önemli ayağı teşkil etmektedir. Bu dönemde hem okul programı yürüten hem de sınava yönelik yardımcı bir kurs desteği alan çocuklarımız oldukça yoğun bir tempo altında eğitim faaliyetlerini sürdürmekte, bu tempo zamanla “Acaba başarabilecek miyim” kaygı duygusunu beraberinde getirmektedir.

Beşfen okulları olarak bizler yıllardır çok sayıda 8.sınıf öğrencimizi uyguladığımız birebir merkezli ve ilkeli eğitim modeliyle Ankara’nın en başarılı liselerine yerleştirdik. Bu tecrübelerimizden yola çıkarak Okul bünyemizde eğitim gören 8.sınıf öğrencilerimizi başka bir yardımcı kurs yâda dershaneye gerek duyulmayacak şekilde TEOG sınavlarına hazırlıyoruz.

Hafta içi 5 gün 15.40–17.30 arası eğitim programımızla, cumartesi kurs programımızı sınava dönük tekrar ve test tekniklerine yönelik olacak şekilde inşa ediyor çocuklarımızın kurumdan kuruma koşturmasına gerek kalmadan okul çatısı altında öğrencilerimizin sınava hazırlanmasını sağlıyoruz.