İlkokul

Beşfen İlkokulunun Eğitim Programı

Öğrencilerimizin Ortaokul aşamasına eksiksiz geçişlerini sağlamak.

Akademik bilgi vermenin yanında öğrencilerimizin sosyal gelişimlerini desteklemek.
“Her Öğrencimize Özel Öğretim ve Ödev Sistemi ile bireysel farklılıkları da dikkate alarak tüm öğrencilerimizin başarılı olmasını sağlamak.”
Programımızın gerisinde kalan çocuklarımızı zorunlu etüt ve kurslarla takviye etmek.
Etkin ve yoğun İngilizce eğitimini Almanca veya Fransızca ile desteklemek.
Akademik başarıyı, spor, sanat, proje yarışması ya da müzik gibi alanlarda başka başarılarla bütünlemek.
Zorunlu Proje Sunumları ile tüm öğrencilerimizin “Öğrenen ve Öğreten Bireyler” olmasını sağlamak.
Değerler Eğitimi ile Değer Bilen ve Değer Gören “DEĞERLİ BİREYLER” yetiştirmek.
Öğrencilerimize hedef kazandırma ve hedeflerini gerçekleştirebilmeleri için gerekli olanakları sağlamak.
Çocuklarımızın bildiklerinden başlayarak, zamanla istediklerimizi programlı bir şekilde yüklemek.
Bütüncül bir yaklaşımla çocuklarımızın tüm alanlarda gelişimine destek olmak ilkeleri üzerine kurulu olup 2003 yılından beri binlerce öğrencimize bu ilkeler ışığında eğitim verdik.

Tüm okullarımızın eğitim programı “Öğrenci Merkezlidir.”