Yabancı Dil Eğitimi

BEŞFEN Okulları olarak “Geleceğin Türkiye’sini Yetiştiriyoruz” ilkesiyle hareket ediyor, ülkemizin dünyayla yarışır hale gelmesinin yolunun kendi diline sahip çıkan ancak özellikle siyasal, ekonomik ve askeri gücüyle dünyaya yön veren ülkelerin dillerini de öğrenmekten geçtiğine inanıyoruz.

Anasınıfı öğretim programımızı yoğun bir İngilizce eğitimi üzerine kurarken İlkokul programımızı Almanca ya da Fransızca seçmeli olacak şekilde ikinci bir yabancı dille destekliyoruz.

Amacımız Beşfen Eğitim Kurumlarında Anasınıfından itibaren dil öğrenmeye başlayan her bir öğrencimizi Beşfen Ortaokulundan mezun olduğunda, İngilizceyi iyi derecede konuşacak seviyeye getirirken İkinci yabancı dilde de kendini ifade edebilecek noktaya ulaştırmaktır.