Neden Beşfen Koleji

Beşfen Okullarının Farklılığı

Her Öğrencimize Özel Öğretim ve Ödev Sistemi

Beşfen Koleji olarak öğrencilerimizi öncelikle kendileriyle yarıştırır, aldığımız seviyenin üstüne çıkarmayı amaçlarız. Her öğrencinin kendine has yetenek ve yeterlilikleri olduğuna inanır, bu hususları ortaya çıkararak çocuğumuzun kendini keşfetmesine olanak tanırız.
Bu amaçla sınıflarımızda ödevlendirme yaparken çocuğumuzun ödev düzenini sahip olduğu seviyeye göre ayarlar, eksik konularını kapatacak şekilde çalışma kağıtlarını hazırlar ve en kısa sürede öğrencilerimizi istediğimiz seviyeye getiririz. Çocuklarımızı asla yapamayacakları ya da yetiştiremeyecekleri ödev yüklerinin altında ezmeyiz.

Konu anlatımlarında istenilen düzeyde öğrenememiş öğrencilerimizi hafta içi ve hafta sonu zorunlu etüt programlarıyla takviye eder ve konu eksiklerini gideririz.

Ücretsiz Özel Dersler
Öğrencimiz alt yapısı veya kişisel gelişimi itibarıyla öğrenmede zorluk yaşarsa işlenen ünite ya da konu üzerinde öğretmeniyle birlikte “Ücretsiz Özel Derse” alınır.
Beşfen Kolejinde; Konu Öğretilmeden Geçilmez.

Evde Ödev Yapmaya Son
Beşfen Okulları olarak çocuklarımızın psikolojik gelişimlerinin sağlıklı olabilmesi için ev ortamında anne-baba-çocuk paylaşımlarının yeterli ve dengeli olması gerektiğine inanıyoruz. Anne babalara bu vakti ayırmak için 16.00-17.30 saatleri arasında öğrencilerimizin ödevlerini öğretmenleri denetiminde yaptırıyor, çocuklarımızı mutlu bir şekilde evlerine gönderiyoruz.