Kurucumuz

Hatice DEMİRCİOĞLU KÜÇÜK, 1978 Trabzon doğumlu olup İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamlamıştır. Gazi Üniversitesi Biyoloji Öğretmenliği-Sınıf Öğretmenliği bölümlerini başarıyla bitirip, Özel bir kolejde yedi yıl Fen Lisesi Öğretmenliği yapmıştır.2006 yılında Özel Beşfen Etüt Eğitim Merkezini devralarak eğitim yoluna kendi kurumuyla devam etmiştir.

Etüt faaliyetlerinin devam ettiği 7 yıllık süreçte gerek ilkeli ve disiplinli eğitim anlayışımız gerekse elde ettiğimiz başarılar, TGRT başta olmak üzere çok sayıda televizyon kanalı tarafından Ankara’da alanımızın en iyisi gösterilmemiz bu sürenin sonunda  “BEŞFEN ETÜT” markasını “BEŞFEN KOLEJİ” markasına dönüştürmüş olup Hatice DEMİRCİOĞLU KÜÇÜK, Beşfen Okullarının Kurucu Müdürlük görevini yürütmektedir.

Eğitimde öğrenme politikaları konularında sürekli kendisini geliştiren kurucumuz, ABD’de “Program on education policy development”  konusunda eğitim sertifikası almış, İngiltere’de “Graduate Teacher Training Registry (GTTR) and the Training and Development” programına katılmıştır.

Halen Kurucu Müdürlük görevinin yanında, öğretim teknikleri konusunda eğitimcilere yönelik seminerler vermekte, Türkiye genelinde; Eğitim, Eğitim psikolojisi, Çocuk gelişimi, Eğitim yönetimi, Eğitim politikaları konularında birçok seminerlere panelist ve gözlemci olarak katılmaktadır. TÜBİTAK Proje Yarışmaları başta olmak üzere çeşitli bilim etkinliklerinde, danışmanlığını yaptığı akademik projelerle büyük başarılar elde etmiştir.

Yazmış olduğu “Doğru Ödev Yaptırma Teknikleri” adlı kitabında anne babaların ve öğretmenlerin ödev konusunda yaşadıkları problemleri ve bu problemlere çözüm önerilerini dile getirmiştir. Ayrıca “Peygamberimizin Hayatı” ve İnfak Kültürü” konuları üzerine farklı yazarlarla ortak kitap çalışmaları bulunmaktadır.